Kotipalvelu Saima

Tarjoamme monipuolisesti palveluja monen ikäisille, jotka tarvitsevat apua kotona tai kodin ulkopuolella asioidessa. Haluamme palvella asiakkaitamme hyvin ja luotettavasti, olemme helposti tavoitettavissa ja yhteydenpito on mutkatonta.

Meillä on aikaa riittävästi asiakkaan hyvään palveluun ja kohtaamiseen. Palvelumme sovitetaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti, olemme joustavia ja palvelumuutoksista helppo sopia.

Toisinaan ei ole ketään, kuka voisi auttaa kodin pienissä ”miesten” töissä. Remontti & Pihatyö Tokola töitä ovat esimerkiksi: maalaus ja tapetointi, liuska portaisiin, terassit, kuorman vienti jäteasemalle, aidan maalaus tai pihan kesä-/talvikunnossapito. On hyvä, jos muutenkin jo tutulta kotiavulta saisi apua myös näihin töihin. Remonttimiehen voi toki palkata kotiinsa minkä ikäinen tai kuntoinen tahansa, isommankin remontin teosta voidaan sopia.

Yrittäjä

Hei, olen yrittäjä Marjut Tokola, lähihoitaja

Vuosien kokemukseni kotihoidossa ja tukipalveluissa (kylvetys, siivous, asiointi, virike, kauppa) mitä asiakkaat tai omaiset palvelulta odottavat. Asiakkaan arvokas kohtaaminen ja tarpeiden huomioon ottaminen.

Minulla on kokemusta myös lapsiperheen kotipalvelusta. Perheen arjen tukeminen ja apuna oleminen auttaa perheitä heitä kuormittavassa tilanteessa. Mutkaton suhde lapsiin ja avoin kumppanuus vanhempien kanssa luo hyvän pohjan perhetyöhön.

Kotipalvelu Saima on aloittanut toimintansa maaliskuussa 2019.